Deel dit artikel
-

VakantieVeilingen.nl naar Duitsland

Emesa begint het concept achter het populaire VakantieVeilingen.nl uit te rollen binnen Europa. Het eerste buitenlandse filiaal is geopend in Duitsland.

Daar gaat het opereren onder de naam Aladoo.de, bevestigt directeur Marcel Beemsterboer aan vakblad ReisRevue. De site ziet er anders uit dan de Nederlandse oerversie, maar wijkt conceptueel weinig af. De officiële lancering vindt later dit jaar plaats.

Aaladoo is de merknaam waarmee Emesa op de buitenlandse markt wil groeien. De domeinnaam is geclaimd in verscheidene landen, waaronder België, Frankrijk, Spanje, Engeland en Italië.

Voor de Duitse markt werd een team van medewerkers in Keulen opgezet, onder leiding van Tijl Timmer. Duitsland is niet de eerste buitenlandse markt voor moederbedrijf Emesa. Met dochter InpakkenEnWegwezen.nl werd al eerder de gang naar de Belgische markt gemaakt.

Emesa kreeg afgelopen voorjaar een kapitaalinjectie voor buitenlandse expansie toen de Engelse investeringsmaatschappij Oakley Capital Investments twee van de drie oprichters uitkocht.

Deel dit bericht

5 Reacties

Herman

Inpakkenenwegwezen? Prachtige en volledig terechte Google ban. Vakantieveiling.nl is dan wel weer een uniek concept waar alle succes gegund is.

Heeft de Belgische Inpakkenenwegwezen ook al een Google ban? Go Google!

Henk

hoezo een google ban dan

Wilfred

Hoezo ban terecht? Site heeft unieke content met de reviews en een redactie die elke advertentie zelf schrijft.

Herman

Waarom een Google ban? Goh, dat kan veel zijn. Weinig toegevoegde waarde, links inkopen, of zaken gebouwd alleen voor zoekmachines. Loop de site eens door en je zult wellicht doorhebben wat Google dacht toen ze de ban uitdeelden.

Ze lijken nu wat zaken aan te passen op de site, maar voorlopig zijn ze voorzien van een Google ban. Hoe je dat kan weten? Google eens op hun naam, onvindbaar!

aahuijser

Hoe werkt zo’n google ban precies dan? Wat bedoel je precies met zaken gebouwd alleen voor de zoekmachines?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond