Deel dit artikel
-

Veel fintech startups op Emerce eFinancials

Wie zijn de fintechbedrijven van de toekomst? Harrie Vollaard van de Rabobank introduceert komende dinsdag op Emerce eFinancials vijf enthousiaste startups. Daarnaast worden ook fintech startups van Holland Fintech in het zonnetje gezet.

‘The future of finance’ luidt het thema van Emerce eFinancials dit jaar en nog nooit waren er zoveel jonge talenten te zien.

De vijf deelnemende startups die Vollaard onder de aandacht wil brengen zijn MoneyFellows, Tradle, BondIT, Delio en Cybertonica. Delio is een platform dat organisaties, klein en groot, helpt om hun financiele propositie te versterken. Het Britse MoneyFellows profileert zich als ‘banking with friends’. Het Russisch/Britse Cybertonica richt zich met name op frauddetectie.

Don Ginsel zal namens het initiatief Holland Fintech vijf andere startups introduceren, waaronder AcceptEmail, dat binnen dertig seconden een binnengekomen rekening betaalt zonder administratieve handelingen, en Florin, een bitcoin-applicatie voor de massa.

Holland Fintech werd ongeveer een jaar geleden opgericht door Don Ginsel, investeerder bij Principe Management Ventures, Capital Waters en Equidam. Weliswaar wordt Londen gezien als het financiële centrum van Europa, maar met de enorme adoptie van online bankieren liggen volgens Ginsel ook hier kansen.

Emerce eFinancials wordt komende dinsdag gehouden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tickets zijn hier te koop.

Florin at Dutch Bitcoin congress 2015 from Florin on Vimeo.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond