Deel dit artikel
-

Veelzijdige bitcoinautomaat in Eindhoven

Vandaag wordt op High Tech Campus Eindhoven (HTCE) een nieuwe Bitcoin ATM in gebruik genomen. Elke voorbijganger met een smartphone kan er direct Bitcoins kopen en verkopen.

Bitcoin ATM is zeker niet de eerste betaalautomaat voor de virtuele munt. Wel een bijzondere. De Bitcoin ATM wordt een soort laboratorium voor elke toekomstige munteenheid die gebaseerd is op blockchain technologie.

Ook de crypto-valuta Ethereum (met ‘de ether’ als munteenheid) zal over twee maanden beschikbaar zijn op de betaalautomaat.

‘Deze betaalautomaat is een unieke mogelijkheid om aan de toekomst te ruiken en eenvoudig kennis te maken met Bitcoin en Ethereum’, zegt Herman Vissia, directeur van Byelex, samen met HTCE partner in dit project.

De onthulling van de Bitcoin ATM vindt plaats tijdens Campus New Technology Seminar, waar verschillende experts hun licht laten schijnen over Bitcoin en Blockchain.

Deel dit bericht

2 Reacties

Martijn Wismeijer

Bitcoin ATMs van GENERAL BYTES kunnen al ruim 1 jaar Ethereum verkopen naast Bitcoin, Dash, Litecoin, Dogecoin, Guldencoin, etc. Eigen coins kunnen via de github repo (link onderaan de pagina op http://www.generalbytes.com ) eenvoudig toegevoegd worden en support voor je eigen coin kan gebackport worden naar alle tot nu toe (sinds 2013) verkochte Bitcoin ATMs. Multi coin vending is standaard supported dus niet alleen een Dash ATM of Bitcoin ATM maar een regenboog aan verschillende cryptovaluta is mogelijk zonder aanpassingen aan de hardware of software. Qua prijs ongeveer de helft van wat een Lamasu ATM kost dus best een hele goede deal eigenlijk. 🙂

Masood - Lucky souveniers and mini Market

Goedenavond,
Hoe kan ik een
bitcoinautomaat krijgen in mijn winkel en wat is de voorwaarden?
Met vriendelijke groet,
Masood

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond