Deel dit artikel
-

Veertien dagen tot Lean Innovation Summit Rotterdam

Op dinsdag 12 november vindt in De Doelen te Rotterdam de Lean Innovation Summit plaats, ook wel ‘de beste innovatietraining voor teams’ genoemd.

Lean Innovation Summit is een dag die compact veel kennis overbrengt aan digitaal werkende teams. Het is niet typisch zo’n dag waar met een spreker en een stil publiek, maar een interactief geheel waar kennis uitwisselen centraal staat. Emerce haalt dit initiatief naar Rotterdam en biedt een podium aan internationale experts, maar ook veel cases uit de lokale community.

Initiatiefnemer Thijs Sprangers bereikte afgelopen anderhalf jaar 3.500 man met tientallen meet-ups en grote events (summits) in Europa. “Het is maar twintig procent keynotes en voor de rest interactie zoals workshops, een unconference en matchmaking.”

Het publiek varieert van innovatie- en portfoliomanagers van corporates tot productowners, oprichters CTO’s van start- en scala-ups. Van individuele deelnemers tot teams.

Behalve reguliere tickets zijn er ook gouden tickets beschikbaar. Die geven toegang tot kennisintensieve roundtables.

Naast innovatieleiders zoals Alexander Osterwalder spreken in november innovatie-experts van ING en Unilever over Lean Startup, Agile en Design Thinking. Zie hier het complete sprekersoverzicht.

Naast de Gemeente Rotterdam zijn Wework, Strategyzer, OneUp en PA Consulting partner in het innovatie-evenement.

De video’s van de summits in Amsterdam en Berlijn geven een idee van de sprekers en de thematiek.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond