Deel dit artikel
-

Vercate, The Next Closet en Mutsaers bij Emerce Fashion

Jan-Jaap ten Cate heeft in 2019 het herenkleding merk Vercate opgericht samen met zijn compagnon Rowdy Verkroost. Hun missie is om strijkvrije overhemden te creëren voor de man. Gemaakt van extreem hoge kwaliteit, maar dan voor een eerlijke prijs. In de videocollectie Emerce Fashion, live vanaf 19 mei, vertelt Ten Cate over de start van zijn onderneming.

Hij doet dat samen met sprekers van modemerk Mutsaers, Gfk, The Next Closet en Lectra.

Welke rol gaan trends zoals de opkomst van de resale markt, een kritischere consumer mindset, social shopping en connected retail spelen op je strategie? En kies je strikt voor een eigen e-commerce kanaal of voor marketplaces?

Brand Experience: Alles over een meer dan vlekkeloze online experience; ga van commodity naar inspirator.

Social commerce: Gaan Instagram, Pinterest, Livestreams, influencers en emotional commerce de hoofdrol in je strategie spelen? Ontdek waarom je hier niet omheen kán.

Sustainability: Hoe waarborg je duurzaamheid in je hele keten én laat je dit zien? Wat verwacht de klant en hoe krijg je je duurzame model voldoende winstgevend?

Market overview: Dit zijn de belangrijkste wereldwijde trends. Denk aan product passports, circulariteit, metaverse, social shopping en innovatieve logistics

Kijk vanaf 19 mei gratis en on-demand naar ruim tien video’s vol strategische sessies, trend talks en praktijkcases.

Foto Peter Boer

Deel dit bericht

1 Reactie

Hidde Stolwijk

Hele fijne overhemden!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond