Deel dit artikel
-

Verkocht: Careerportal

Voor twee miljoen euro verkocht Bram Polak zijn bedrijf Careerportal aan StepStone, de Noorse vacaturesite. Wat heeft Careerportal in huis dat twee miljoen euro waard is?

"Deelnemende bureaus maken gebruik van een gezamenlijke database, waarlangs zij geïnterviewde kandidaten aan elkaar beschikbaar stellen. Bureaus kunnen vacatures hierdoor vaker en sneller succesvol invullen. Daarnaast kunnen zij, via Careerportal, meer van de door henzelf geïnterviewde kandidaten plaatsen.

Hoe kwam u op dit idee?

"Bij een werving- en selectiegesprek. Ik hoorde dat er in Nederland al jaren meer dan duizend bureaus zijn, die vrijwel allemaal vanuit opdrachten werken. Een gezamenlijke database maakt het mogelijk om kandidaten, die gekwalificeerd zijn maar op dat moment niet passen bij je eigen opdrachten, te laten plaatsen door andere bureaus in het netwerk. "

Blijft u ondernemen,
of is het nu einde carrière?

"Nee, einde carrière zeker niet. Ik word al onrustig bij het idee. Dit soort successen maken de drive alleen maar groter om meer mooie dingen te doen. Samen met mijn compagnon Ricardo Risamasu richt ik me nu op de uitbouw van Careerportal binnen StepStone, zowel in Nederland als in een aantal andere landen. Een fantastische klus, waar ik mijn handen voorlopig vol aan heb."

www.careerportal.nl

www.stepstone.nl

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond