Deel dit artikel
-

Vernieuwde HBO Max van start

Warner Bros. Discovery heeft de plannen gepresenteerd van de vernieuwde HBO Max-streamingdienst tijdens een perspresentatie in Amsterdam. Het vernieuwde HBO Max lanceert vandaag Nederland.

HBO Max brengt het huidige HBO Max, discovery+ en Eurosport samen en biedt naar eigen zegen een verbeterde kijkervaring met een nieuwe app.

De lancering gaat gepaard met de langverwachte terugkeer van de HBO Original-serie House of the Dragon, waarvan het tweede seizoen op 17 juni in première gaat. Daarnaast is een nieuw seizoen van Industry (12 augustus) gepland en verschijnt in het najaar de nieuwe serie The Franchise. Ook Max Originals gebasseerd op populaire Warner Bros. Picures franchises zoals The Penguin, Welcome to Derry (Stephen King’s IT) en de spin-off serie van de blockbusterfilm Dune – Dune: Prophecy – verschijnen dit najaar op HBO Max.

Tijdens de perspresentatie werd aangekondigd dat acteur en komiek Jeroen van Koningsbrugge in het najaar van 2024 te zien is in een nieuwe serie. Van Koningsbrugge gaat in Europa op reis op zoek naar afgelegen plekken, gebouwen en constructies. Samen met een Urban-Exploring expert komt hij op de meest mysterieuze plekken en duikt hij de geschiedenis in op zoek naar interessante verhalen uit het verleden.

Men de sport add-on – die toegevoegd kan worden aan elk basis-abonnement – volgt de sportfan alles van álle tennis Grand Slams – Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon en US Open, drie grote Grand Tours – Giro d’Italia, Tour de France en La Vuelta a España, verder aangevuld met Tour de France Femmes, 24 Hours of Le Mans, Snooker, PGA Golf, alle UFC events exclusief en alle grote winter sporten World Championship en World Cup-evenementen.*

HBO Max biedt straks verschillende basis-abonnementen aan met daarnaast de mogelijkheid voor een Sport add-on die aan elk basis-abonnement toegevoegd kan worden:

Basic met Reclame – € 5.99 per maand (met advertenties, full HD resolutie, streamen op 2 apparaten tegelijk)

Standaard – € 9.99 per maand (full HD resolutie, streamen op 2 apparaten tegelijk)

Premium – € 13.99 per maand (full HD of 4k resolutie met Dolby Atmos wanneer beschikbaar, streamen op 4 apparaten tegelijk)

Sport Add-on** – €5.00 per maand (toepasbaar op elke abonnementsvorm, streamen op 2 apparaten tegelijk)

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond