Deel dit artikel
-

Veronique d’Hooghe market lead Merkle Nederland

 

Veronique d’ Hooghe is aangesteld als market lead voor Merkle Nederland. Daarnaast is Ernst-Jan Kneefel benoemd als COO voor Merkle Noord-Europa.

Merkle heeft recentelijk de bureaus in Nederland, Noorwegen, Denemarken en Zweden geïntegreerd met als ambitie verder te groeien als leidend Customer Experience Management (CXM) bureau in Noord-Europa.

Met de aanpassingen in het managementteam is de organisatiestructuur in lijn gebracht met Noord-Europa. Merkle Nederland heeft kantoren in Rotterdam en Amsterdam met totaal zo’n 285 medewerkers.

Veronique d’Hooghe is al sinds 2000 werkzaam bij het bureau, het voormalige Oxyma in Rotterdam.

Ernst-Jan Kneefel bouwt voort op meer dan 20 jaar leiderschapservaring in bedrijfsorganisatie, schaalvergroting en de transformatie naar agile werken. Sinds twee jaar is hij operationeel directeur van het kantoor in Rotterdam en heeft interim leidinggegeven aan het commerciële team in Rotterdam.

In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten als Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, ADOBE, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, en Nederlandse Spoorwegen. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond