Deel dit artikel
-

Laat je verrassen op de Startup Alley van Emerce eDay

Verfrissende ideeën, nieuwe businessmodellen en de belofte van grote dingen die gaan komen. Honderden startups, gamechangers en disruptors. De afgelopen maanden is er door Emerce een selectie gemaakt van spot on media-, marketing-, e-commerce- en techstartups. In de Kromhouthal tref je op 6 oktober de volgende dertien zorgvuldig geselecteerde startups in de Startup Alley van eDay aan:

TradeCast – Start je eigen interactieve tv-kanaal

Maakt het voor iedereen mogelijk om wereldwijd een interactief tv-kanaal te lanceren, met een volledig web-based channelmanagementsysteem, real time statistieken en unieke interactieve lagen. TradeCast is een uitkomst voor merken die op zoek zijn naar manieren om hun doelgroepen te bereiken middels een unieke branding ervaring. Ondanks het feit dat ze nog maar ruim één jaar bezig zijn, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor deze Zwolse startup; ze mochten zelfs al op ‘audiëntie’ bij Google.

Datatrics – Maakt predictive marketing beschikbaar voor het mkb+

Is een plug-and-play predictive marketingtool die kleine en middelgrote marketingteams helpt het meeste uit hun marketinginspanningen te halen met behulp van slimme algoritmes. Waarbij informatie direct wordt vertaald naar een advies voor marketeers, die met de ‘next best actions’ voorzien worden van een strategie waarin staat met welke doelgroep ze wanneer in contact moeten treden, en via welk kanaal en met welke content. Marketeers opgelet: is dit jullie nieuwe pareltje?

Flow.ai – The bots are coming

Volgens Flow.ai kunnen hun bots bijna alles – het opnemen van bestellingen, het accepteren van betalingen, het runnen van de klantenservicechats en het boeken van een vlucht. Chatbots zijn sterk in opkomst en Flow.ai streeft naar een A.I.-assistent die alle klantvragen kan beantwoorden. De mogelijkheden van chatbots lijken eindeloos, op de stand van Flow.ai kun je zien wat chatbots voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen.

TicTag – Beacons, NFC en QR-Codes zijn verleden tijd met TicTag

Met TicTag activeer je heel eenvoudig zakelijke diensten door een klein stuk plastic op je smartphone te leggen. Het chip- en batterijloze ‘kunststofstempel’ moet ibeacons, QR-codes en NFC/RFID gaan vervangen. Begonnen als loyaliteitsapp Kudoos timmert de startup inmiddels hard aan de weg. Benieuwd hoe het werkt? Oprichter Pieter Heersink legt het graag uit op eDay!

H5Mag – Het maken van een online magazine was nog nooit zo makkelijk

Hiermee staat er een Nederlandse startup met internationale allure op de Startup Alley. Met hun dienst maakt H5Mag het zonder programmeerkennis heel makkelijk interactieve online magazines te maken die optimaal werken op alle apparaten. Met klanten als Lidl, Stockmann en Morrison’s hebben ze al een aardig portfolio opgebouwd om hun droom waar te maken: de Amerikaanse markt veroveren.

Influentials – Over een paar jaar ieder bedrijf een influencer marketeer

Speelt slim in op de groeiende vraag naar influencer marketing. Na een soft launch eerder dit jaar, lanceerde Influentials op 8 september haar nieuwe platform. Deze marktplaats brengt adverteerders, media- en pr-bureaus in contact met meer dan 3.500 influencers wereldwijd. In hun korte bestaan hebben ze al campagnes gedraaid voor onder andere Andrélon, Urban Decay, Innocent, America Today ,Coolblue, Nubikk en Wagamama. Who’s next?

Motial – Deel best practices, optimaliseer interne communicatie en motiveer werknemers met Motial

Video & VR is ontzettend populair bij consumenten. De kansen voor intern gebruik binnen organisaties blijven echter veelal onbenut. Motial brengt daar verandering in door organisch video & VR-inhoud op een veilige manier, zonder tussenkomst van redactie, te delen. Ideaal om te motiveren, best practices en het verspreiden van kennis!  

Leadboxer – Waardevolle B2B leads in een handomdraai

Is een Rockstart Accelerator en jong Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op het genereren van zakelijke klanten. Door Big Data-technologie en gepatenteerde algoritmes toe te passen, kan LeadBoxer uit duizenden online touchpoints de beste leads identificeren. Deze SaaS-oplossing is uniek omdat het gebruikers in staat stelt om automatisch te beslissen wat belangrijke inkomende leads zijn. Bijvoorbeeld gebaseerd op locatie, gedrag of industrie/sector. Kortom, Leadboxer maakt B2B-sales teams een stuk effectiever én efficiënter.

Chestnote – Van content marketing naar context marketing

Snapchat laat je foto’s voor luttele seconden zien, Chestnote gaat nog een stapje verder, maar dan voor messaging. De startup laat de gebruiker of merk kiezen waar én wanneer hun vrienden of doelgroep het berichtje mogen lezen. Met Chestnote verander je je berichten in digitale schatkisten. De app uit Antwerpen wordt al wereldwijd gebruikt en voor merken creëert dit unieke ervaringen om hun doelgroep nog beter aan zich te binden. If content is king, then context is God.

3D Universum – 3D scanning met mobile devices

Ontwikkelt intelligente software voor real time 3D-scanning en automatische object herkenning. 3D Universum is gespecialiseerd in A.I.-technologie, zoals computervisie en deep learning. Het team bestaat uit meer dan twaalf A.I.-specialisten voor het ontwikkelen van zelflerende, intelligente algoritmes op basis van data-driven deep learning. Met hun schaalbare product bedienen ze nu vier markten: consumer, health, retail en real estate. Ervaar de technologie van morgen en laat je in een mum van tijd scannen door 3D Universum op eDay.

Sellify – Online verkopen zonder marktplaats

Maakt professionele e-commerce voor iedereen toegankelijk. Als startende ondernemer, student of retailer is producten verkopen nog niet altijd even gemakkelijk. Wat doe je met de betaling, hoe ga je je product promoten en hoe lever je het product aan de klant? Je kunt een webshop starten, maar wil je de vaste kosten die ermee gepaard gaan en de tijd die het kost investeren in het verkopen van een enkel product? Sellify laat zien hoe het kan op de Startup Alley.

Plugify – Artiesten boek je eenvoudig online

De Airbnb voor de muziekindustrie. Plugify is de onlinemarktplaats om livemuziek te bekijken, beluisteren én boeken. Van bands tot dj’s en van ensembles tot solisten: op Plugify vind je talent in overvloed. Voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse. Met deze eenvoudige aanpak geeft Plugify artiesten het podium dat zij verdienen.

Chauffeur.nl – Laat je rijden tijdens eDay

Is een nieuwe startup en tijdens de eDay ook aanwezig met een stand. Chauffeur.nl is een internetplatform voor zelfstandige chauffeurs (met en zonder auto). Voor de hoofdentree uitstappen en veilig weer thuisgebracht worden in uw eigen auto? Met één telefoontje wordt je chauffeur geregeld! Voor bezoekers van eDay geldt een speciaal tarief, dus je kunt gerust een glaasje wijn nemen en optimaal genieten van dit bijzondere evenement.

Wij kunnen niet wachten om u en de startups te verwelkomen op Emerce eDay! Benieuwd naar het programma of nog geen tickets? Kijk op www.emerceeday.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond