Deel dit artikel
-

Vers groeigeld voor Amsterdamse startup Localsensor

Localsensor, de Nederlandse startup in locatiegerichte advertenties, heeft 300.000 euro opgehaald bij investeringsmaatschappij Javest Investment Fund. Daarmee wil men de eigen technologie verder ontwikkelen. Javest Investment Fund voegt zich hiermee bij eerdere investeerders Erwin van Veen (angel) en startup accelerator Startupbootcamp.

Javest Investment Fund ziet toekomst in de zogenoemde locatiegerichte mobiele DSP-markt en denkt dat Localsensor ook buiten Nederland kans maakt.

Het Amsterdamse bedrijf ontwikkelde een locatiegerichte mobiele demand side platform (DSP). Adverteerders en reclamebureaus kunnen daarmee relevante locatiegerichte campagnes opzetten om zo de juiste doelgroep op de juiste plaats en tijd dynamische opgebouwde relevante advertenties voor te zetten. Samen met real time bidding (RTB)-technologie wordt ook het campagnebudget efficiënt ingezet. Localsensor biedt zowel selfservice als managed DSP-oplossingen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Arnan Pieters

Dergelijke concepten zijn naar mijn mening zeker levensvatbaar. Wij hebben zelf een dergelijke concept geprobeerd op te starten met kassadeals, maar hadden geen 3 ton te besteden. De belangrijkste weerstand die wij bemerkten was eigenlijk onverwacht. Het gebrek aan besef bij lokale ondernemers dat deze manier van adverteren essentieel is om te overleven in een sterk veranderende markt. Ben benieuwd wat localsensor gaat bieden, en hoe ze ondernemers weten te overtuigen van de noodzaak.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond