Deel dit artikel
-

Vet Digital gaat op in Bright Digital

Na het samengaan eind vorig jaar gaat Vet Digital op in Bright Digital om verder te bouwen aan een online marketinghuis met HubSpot-expertise.

Per 1 september 2024 gaat Vet Digital onder de naam Bright Digital verder. Hierdoor ontstaat een bedrijf met 75 medewerkers op vier locaties. Ze claimen de grootste HubSpot-partner te zijn in de Benelux.

Hubspot is een ontwikkelaar van softwareproducten voor inbound marketing, verkoop en klantenservice. Het staat aan de Amerikaanse beurs genoteerd. Het verspreidt zijn aanbod via een platformstrategie waarbij derden zijn diensten implementeren en onderhouden.

Bright Digital heeft de ambitie om te groeien op de Europese markt. Het heeft vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Nijmegen en Kopenhagen.

Zowel Vet als Bright kochten in de afgelopen verscheidene bedrijven om hun expertise versneld op- en uit te bouwen. In november 2023 gingen ze samen en kregen er met DELTA Equity Partners een financier bij van hun groeiplannen. Delta is een jong investeringsbedrijf dat zich met name op de zorgsector richt, maar ook digitale technologie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond