Deel dit artikel
-

VIA presenteert nieuwe jury voor de Programmatic Awards 2023

Branchevereniging VIA heeft nieuwe juryleden benoemd voor de Programmatic Awards 2023. Het gaat om 23 professionals die plaatsnemen in de drie vakjury’s. De uitreiking vindt op 15 juni 2023 voor de zevende keer plaats.

Na een oproep in februari hebben professionals uit de markt zich aangemeld voor een plek in een van de drie vakjury’s: Talent, Campaign en Solution. De VIA Taskforce Programmatic heeft uit deze aanmeldingen een selectie gemaakt en de uiteindelijke samenstelling bepaald. Er is daarbij gekeken naar een goede balans tussen ervaring, profiel en branche. Elke categorie krijgt zijn eigen vakury met een eigen voorzitter.

De voorzitters van de drie vakjury’s zijn: Pauline van Miert (Talent), Marvin Vacquier Droop (Campaign) en Kevin Donker (Solution). Hoofdjuryvoorzitter is voorzitter van de VIA Taskforce Programmatic, Richard Vis.

Dit jaar worden de categorieën van de VIA Programmatic Awards iets anders benaderd dan voorgaande jaren. Zo worden de subcategorieën van Solutions, ‘Tech & Measurement’ en ‘Innovative Format’, vervangen door ‘Best Use Of Technology’ en ‘Best New Technology’. Hiermee komt VIA tegemoet aan de wens van de industrie om de Solution awards breder op te zetten.

Bij de categorie Talent wordt de subcategorie Campaign Manager vervangen door Programmatic Specialist en bij de categorie Campaign is Best Omnichannel Retail Campaign een nieuwe subcategorie. Een overzicht van alle categorieën en subcategorieën is te vinden op de VIA website.

Vanaf donderdag op 9 maart tot vrijdag 31 maart is het mogelijk om cases in te zenden voor een van de zeven awards. Na deze datum zal de jury zich over de inzendingen buigen en start het jureren. Vanaf 18 mei wordt de industrie traditiegetrouw gevraagd om als publieksjury op te treden en een stem uit te brengen op de genomineerde talenten. De uiteindelijke winnaars worden op donderdag 15 juni bekendgemaakt tijdens het grootste feest dat de programmatic industrie kent.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond