Deel dit artikel
-

viaBOVAG.nl en HEMA winnaars van de Friends of Search Awards 2021

Tijdens Friends of Search Amsterdam zijn vandaag de winnaars van de Friends of Search Awards 2021 bekendgemaakt. In de categorie SEO kwam viaBOVAG.nl als winnaar uit de bus. In de categorie SEA (PPC) trok HEMA aan het langste eind.

Vanochtend presenteerden de genomineerden in de Kromhouthal in Amsterdam hun cases aan van een vakjury. Die keek naar zaken als strategisch denken, innovatie, effectiviteit, tastbare resultaten, duidelijkheid en privacyvriendelijk en verantwoord datagebruik.

Juryvoorzitter Barry Adams zegt in een geschreven toelichting: “De jury vond de viaBOVAG.nl-case een uitstekend voorbeeld van innovatief denken en het toepassen van moderne technologie om SEO op grote schaal te automatiseren, met als gevolg een sterke groei van de website. Het is zeldzaam om een dergelijke combinatie van strategisch inzicht en geavanceerde technische implementatie te zien, en dat bracht deze case een stapje verder dan de andere genomineerden.”

“HEMA was in staat om door de complexe data-omgeving, die typisch is voor grote organisaties, te navigeren, zodat ze de juiste informatie konden verzamelen om advertenties te personaliseren. Ze combineerden hun online en offline programma’s voor audience targeting en incrementaliteitsmetingen, en behaalden indrukwekkende resultaten voor het bedrijf. Het framework dat ze hebben ontwikkeld voor dit project kan er ook voor zorgen dat hun campagnes de komende tijd blijven verbeteren.”

De Friends of Search Awards zijn een initiatief van brancheverenigingen DDMA en VIA Nederland.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond