Deel dit artikel
-

VidaXL start campagne voor grotere zichtbaarheid

Het internationaal werkende online warenhuis VidaXL begint in Nederland een crossmediale reclamecampagne om zijn zichtbaarheid te vergroten.

De online retailer gaat vanaf vandaag adverteren op televisie, radio en sociale media met een vervolg op de campagne ‘Kan niet? echt wel!’. De internationale webshopketen adverteert met commercials op de kanalen van RTL, Radio538, SkyRadio, Radio Veronica en 100%NL.

Daarnaast zijn de uitingen te zien op het schermennetwerk van Windowsketch. Dat bestaat uit honderden digital tv-schermen in winkels als die van Bruna. Die schermen laten reclameberichten zien van de winkels waarin ze hangen gemengd met commerciële boodschappen van derden, zoals VidaXL nu.

“Meerdere contactmomenten via verschillende kanalen is hierbij cruciaal”, geeft Manager Marketing Linn Hallgren aan. Naast de oorspronkelijke commercials gebruikt vidaXL deze keer diverse tag-ons en een billboardadvertentie op televisie om de contactfrequentie behoorlijk op te voeren.

VidaXL heeft 29 webwinkels in Europa, Australië en Amerika. In 2016 realiseerde het elf jaar oude bedrijf een omzet van 178 miljoen euro met maandelijks driehonderdduizend actieve klanten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond