Deel dit artikel
-

[Video] Elevator pitches voor Innovation Awards

Op de lijst met genomineerden van de Innovation Awards prijken dit jaar, naast enkele te verwachten concepten als Yunoo en Layar, ook de kleinere, minder bekende initiatieven.

Myngle, Buienradar en Hyves gingen ze voor. Tien van de genomineerden voor de publieksprijs geven een pitch in de strijd voor een Innovation Award.

1%club

Amber Alert

Amikasa

Catawiki

Ijsfontein

Layar

Ranj

Swinxs

Yunoo

 
Intivation
 

Deel dit bericht

5 Reacties

Gino

Ik mis heel veel 'publieks nominaties' pitches?? Waarom alleen deze en niet ook de andere nominaties?

johan

Ik mis het innovatieve Chatkantoor

Redactie Emerce

@Gino, Alle genomineerden voor de publieksprijs komen voort uit de top 5 van elke categorie. Elke categorie had een eigen jury. De top 5 per categorie is meegenomen door hoofdjury voor de hoofdprijs, uiteindelijk hebben zij een top 10 samengesteld. De 10 filmpjes zijn van de top 10 concepten voor de hoofdprijs. Omdat er aparte jury?s waren voor de hoofdprijs en categorie prijzen is het mogelijk dat een concept dat niet in de top 10 zit (flimpjes) wel een categorie prijs wint.

Onno Bos

Los van de inhoudelijke keuze, lijkt het me een rare manier om bedrijven te nomineren. Of je kiest voor 30 bedrijven die allemaal evenveel aandacht krijgen of je kiest er voor 10. Het zou ook een rare indruk wekken als een bedrijf wel een prijs krijgt die door de hoofdjury niet is geslecteerd. Niemand is daar bij gebaat. Overigens wel hele mooie bedrijven die jullie hebben uitgekozen!MvgrOnno

Gino

@Onno Bos +2 Ik sluit me daar volledig bij aan. Of je nomineerd alle bedrijven en geeft ze een gelijkwaardige aandacht en mogelijkheid om zichzelf te presenteren, of je kiest er 10.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond