Deel dit artikel
-

[Video] Gary Vaynerchuk op eDay

De keynote speakers tijdens het congres Emerce eDay schoven na hun eigen sessie nog even aan tafel om enkele vragen te beantwoorden. Hieronder het interview met Gary Vaynerchuck (Winelibrary.com).

Gary Vaynerchuk:

 

 

 

Ilse media tv maakte de interviews tijdens Emerce eDay.

Deel dit bericht

6 Reacties

Oscar Krechting

Wat een geweldige inspirator is dit, pffff… zit nog na te shaken..

Ronnie

@Oscar, ja zo krijg je ze niet veel aan de tafel, wat een held. Detail: Tis Ilse Media TV, uiteraard wel in samenwerking met Blue Shots TV.Andere interviews komen komende dagen live op blueshots.tv, inclusief gasten als Kevin Eyres (staat al live) en Rosling, ook een prachtman.

frans

 De man schmiert , pompt, knalt en gaat!  Mooie afsluiting van de E-day.  Mijn dag was goed.  …en dat in Rotterdam.  Frans

Jur

Top dag inderdaad met een aantal goede sprekers zoals Red Bull Gary. Jammer dat de green conversations slecht te volgen waren achterin maar goed… @Frans: laat me raden: Je woont in Adam. Maar komt er oorspronkelijk niet vandaan…

Leonard Wolters

haha, mooie reactie. Was zelf ook onder de indruk. Maar ben erg benieuwd waarom andere zo onder de indruk waren. Wat maakt deze man nou zo speciaal?

Ed

Geen vragen uit het publiek… onzin. Juist wel vragen uit het publiek en kijk wat het oplevert. Geen gepitch en standaard PPT-presentatie. Ook geen quasi gaaf verhaal over hoe creatief we zijn en wie onze accounts wel niet zijn. Gewoon authentieke interactie. Een titel zegt me niks, wel of iemand zijn publiek kan grijpen. Vaynerchuk heeft bewezen ook in Nederland & IRL zichzelf te kunnen zijn.  Als interactie met het publiek niet de standaard wordt, dan blijf ik volgende keer weg bij E-day.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond