Deel dit artikel
-

Wordt video het instrument voor online HR?

Video lijkt voor online recruitment steeds belangrijker te worden. Op Emerce eRecruitment aanstaande donderdag in Amsterdam leidt dagvoorzitter Bas Westland een panel over dit onderwerp.

Vier recruiters gaan op eRecruitment live on stage de strijd aan om via video recruitment de beste kandidaat te vinden. Lukt het ze om in korte tijd met de juiste vragen de juiste kandidaat eruit te halen? Maakt video conferencing het eenvoudiger?

De dag begint met een Mystery Guest, maar daarnaast spreken diverse experts. Bijvoorbeeld Lena Olivier van LinkedIn Benelux. Zij schetst het veranderende landschap van jobboards en social media. Han Mesters van ABN AMRO houdt aan het eind van de dag een trendrede. Rachael Parratt van Monster Worldwide gaat het hebben over het meten van marketingeffecten en het sturen op resultaat. Ook is er een panel over de veranderende rol van de recruiter.

Emerce eRecruitment biedt volop netwerkmogelijkheden. Een greep uit de organisaties aanwezig zijn: ABN AMRO, bol.com, Compagnon, Copernica, Friesland Campina, Koninklijke BAM, Kuehne, Kwik-Fit, Landal Green Parks, LinkedIn, Lumesse, Monsterboard, Only Human, Ordina, OTYS, Porter Novelli, ProRail, Randstad, Royal Haskoning, RTL Nederland, Tempo-Team, Tommy Hilfiger, USG People, VNU Vacature Media, Vodafone, VU Medisch Centrum, Yacht en ZARA Nederland.

Emerce eRecruitment vindt ook dit jaar plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.  Inschrijven doe je hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond