Deel dit artikel
-

Video-event Emerce Next van start

Vanochtend om half negen gaan de opnames van alle panelsessies en lezingen van ons eerste video-event Emerce Next live. Tot eind deze week zijn er ook persoonlijke deep dive-sessies met de sprekers, elk topexperts in hun vakgebied.

Emerce Next gidst young professionals door nieuwe thema’s als VR, AI, IoT, AR en blockchain. Wat staat er aan de horizon? Hoe is dat relevant voor de online professional van nu? Meer dan twee dozijn experts delen hun kennis, gratis aan young professionals en tegen een echt kleine vergoeding ook met het brede publiek.

Eerder deze maand zijn alle sessies opgenomen in de prachtige setting van de Beurs van Berlage in Amsterdam. Onder andere omstandigheden had Next daar plaatsgevonden als fysiek evenement.

De sessies zijn in zekere zin interactief, want een deel van de sprekers staat open voor vragen van het publiek. Een ander deel is benaderbaar via compacte semi-privé live videosessies. We noemen dat ‘deep dives’ en die beginnen om 13:30 uur en zijn dagelijks tot en met aanstaande vrijdag 29 mei.

Deep dives zijn besloten bijeenkomsten waar één spreker maximaal twaalf gasten digitaal ontvangt. Hij of zij gaat verder de diepte in met hen en geeft desgevraagd context of visie. De capaciteit aan de virtuele roundtables is beperkt, daarom werken we met voorinschrijvingen. De sessies zijn vandaag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Ter illustratie enkele onderwerpen en hun sprekers:

– Leveraging Artificial Intelligence to advance Circular Economy – Andrea Orsag / MissionC
– Deep Learning in Computer Vision: The big data revolution in AI – Amogh Gudi / VicarVision
– Easy Microservices with Kubernetes & Istio – Sendil Kumar N / Uber
– Physical and digital experiences – Sabrina Verhage / Tellart
– Human-centric guidance to respond to corona – Aljan de Boer / TrendsActive
– en dan nog ruim twintig sessies

De video’s staan vanaf vanochtend half negen live. Presentatie staan achter de klik op op de naam van de spreker. Belangstellenden dienen zich te registreren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond