Deel dit artikel
-

Videoland Original dramaserie Máxima verbreekt streamingrecords

De nieuwe Videoland Original high-end dramaserie ‘Máxima’, die sinds afgelopen zaterdag te zien is, heeft het eerste weekend van haar release al diverse records verbroken. Niet eerder heeft de release van een eerste seizoen van een Nederlandse dramaserie zoveel streams behaald op de releasedag als ‘Máxima’.

Ook qua nieuwe abonnees is ‘Máxima’ recordhouder met de meeste inflow op de eerste dag voor een nieuwe Nederlandse dramaserie van de afgelopen 5 jaar. Concrete cijfers ontbreken overigens.

De zesdelige high-end dramaserie vertelt het levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten.

De hoofdrollen worden vertolkt door Delfina Chaves (Máxima) en Martijn Lakemeier (Willem-Alexander). Beatrix wordt gespeeld door Elsie de Brauw en Sebastian Koch vertolkt de rol van Claus.

‘Máxima’ wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, in coproductie met FBO en Beta Film, met de ondersteuning van het Nederlands Filmfonds Production Incentive, het Creative Europe MEDIA programma en het Belgische Tax Shelter.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond