Deel dit artikel
-

Vijf FinTech startups op Emerce eFinancials

Wie zijn de bedrijven van de toekomst? Harrie Vollaard van de Rabobank introduceert komende dinsdag op Emerce eFinancials vijf enthousiaste start-ups binnen de financiële sector. De start-ups stellen zich razendsnel voor, waarna een jury ieder initiatief onder de loep neemt.

InVoiceSharing is een initiatief voor gratis elektronische facturen distributie. Die moet bedrijven helpen om kosten te verlagen, kasstromen te verbeteren en zelfs de omzet te verhogen.

investUP wil een one-go-point zijn voor investeerders die crowdfunding zoeken. Administratieve taken rondom crowdfunding en vermogen behoren vanaf nu tot het verleden. De website is geheel gratis voor investeerders.

Ott Kell is een verzekerings- innovator en een investeerder. Hij stond aan de wieg van het grootste verzekeringsbedrijf in drie Baltische staten en is momenteel bezig met de eerste cloud based software voor verzekeringsconsultants.

Social scoring is nieuw. Met behulp van data uit sociale media worden bij Friendly Score persoonlijke score-kaarten gemaakt die een overzicht geven van iemands kredietscores. Op basis hiervan kunnen financiële producten worden aangeboden.

Blendle kennen we allemaal, maar hoe zorg je er voor dat de consument eenvoudig en vooral snel content kan aanschaffen met een waarde van enkele centen? Gerrit Sindermann komt met de oplossing. Hele kleine online betalingen zijn vanaf nu eenvoudig te realiseren met milliPay. Pay-per-view of pay-per-use betalingen vanaf 0,001 euro kunnen snel worden afgehandeld zelfs als de consument geen abonnement of anderzijds langdurige relatie aan wil gaan.

Emerce eFinancials vindt plaats op dinsdag 16 december in Pakhuis de Zwijger. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond