Deel dit artikel
-

Vijf miljoen euro groeigeld voor online versmarkt Crisp

Online versmarkt Crisp krijgt 5 miljoen euro van onder meer Robert van der Wallen (Opportunity Partners) en Alexander Ribbink (oprichter Keen Venture Partners en voormalig TomTom), die ook plaatsnemen in de Raad van Commissarissen van Crisp.

Klanten kunnen bij Crisp versproducten bestellen via een app, waarna de bestelling de volgende dag wordt bezorgd.

Crisp is opgericht door Tom Peeters, Michiel Roodenburg, René Bink en Eric Klaassen. Peeters was beyrokken bij Westwing, de e-commerce formule die naar de beurs is bracht. Roodenburg heeft tien jaar ervaring bij Ahold.

In september 2018 is Crisp begonnen met een uitgebreide test onder honderden proefklanten. Het bedrijf leunde toen op een startkapitaal van 3 miljoen euro. Het aantal leveraniers is inmiddels verdubbeld naar 360. Daarnaast is de groep actieve gebruikers van de supermarkt-app sinds kerst vervijfvoudigd.

Het assortiment bestaat enkel uit eten, wasmiddelen en toiletpapier zouden hieraan in de toekomst kunnen worden toegevoegd.

Crisp werkt met diverse bezorgdiensten, waaronder PostNL en kleinere bezorgers.

Deel dit bericht

1 Reactie

Ad anoniem

Als crisp zulke goeie cijfers maakt hoe komt het dan dat ik nog nooit en te nimmer van dit luchtkasteel gehoord heb? Ik ben zowat de meest bereikbare en meest makkelijke persoon op de wereld, dus wat gaat hier mis?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond