Deel dit artikel
-

Vijftig miljoen groeigeld voor browser Arc

The Browser Company, dat de Arc-browser maakt, heeft vijftig miljoen dollar groeigeld opgehaald bij onder meer Pace Capital. Het is erop of eronder in 2024, stelt CEO Josh Miller.

Millers bedrijf uit New York haalt het kapitaal op tegen een waardering van 550 miljoen dollar, een behoorlijke som voor een ogenschijnlijk triviaal product als een webbrowser.

De onderneming maakte de financiering gisteren bekend.

The Browser Company is in 2019 opgericht en haalde tot op heden 128 miljoen dollar op, onder meer bij Jeff Weiner (LinkedIn), Ev Williams (Twitter, Medium), Dylan Field (Figma), Akshay Kothari (Notion) en Jason Warner (GitHub). Fondsen die eerder al meededen zijn Next Play Ventures en Pace Capital.

Webbrowser Arc is gebaseerd op Chromium en heeft een eigenzinnige interface, eentje die is gericht op het verwijderen van afleiding en toevoeging van productiviteit. Het verdienmodel moet nog duidelijk worden. Dat is iets dat Josh Miller deze dagen luidruchtig betoogt richting zijn publiek. Hij publiceert vijf video’s die uitleggen dat 2024 het jaar is van ‘maken of breken’ voor Arc.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond