Deel dit artikel
-

Vincent Luyendijk verlaat IN10

Zeventien jaar na de oprichting van IN10 verlaat Vincent Luyendijk het creatief bureau voor interactieve merkcommunicatie uit Rotterdam.

Luyendijk draagt zijn taken over aan Xander Zuidgeest, Bjorn Stolte en Arno Wolterman. Zij nemen ook zijn aandelen over. Zuidgeest en Stolte krijgen de dagelijkse leiding over het bedrijf uit de Schiecentrale in de stad aan de Maas.

“Ik ben dit bureau met Xander en Arno zeventien jaar geleden begonnen en merk dat ik toe ben aan nieuwe uitdagingen. Ik wil nieuwe dingen opstarten en het mezelf weer moeilijker maken.” Dat gaat hij als eenpitter pas doen na het eerste kwartaal van 2016 helemaal vrij te nemen.

“Dan wil ik niet per se een bureau beginnen, maar wel de vrijheid creëeren op mijn eigen manier te werken. Het is een soort professionele reset.”

Luyendijk, enthousiast fietser, verlaat zijn kantoor eind 2015 voor het laatst als medewerker.

“De focus blijft volgend jaar wel op het helpen van bedrijven met digitaal doorontwikkelen en versnellen.”

De Rotterdammer verlaat per eind 2015 ook het bestuur van Dutch Digital Agencies. Over zijn opvolger daar moet nog worden besloten.

Onlangs nam IN10 het bureau QuestDigital nog over. Daarmee kreeg het bedrijf naar eigen zeggen meer slagkracht en kon Bjorn Stolte aan het management toevoegen.

Deel dit bericht

1 Reactie

piet

“Ik ben dit bureau met Xander en Arno zeventien jaar geleden begonnen en merk dat ik toe ben aan nieuwe uitdagingen. Ik wil nieuwe dingen opstarten en het mezelf weer moeilijker maken.” Dat gaat hij als eenpitter pas doen na het eerste kwartaal van 2016 helemaal vrij te nemen.”

Hahaha eenpitters worden steeds creatiever in de manier hoe ze vertellen dat ze het eindeloze gelul, meetings en werken tegen honderloon zat zijn.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond