Deel dit artikel
-

VivaTech Parijs dit jaar in hybride vorm

Europa’s grootste event voor start-ups en over technologie, VivaTech, vindt dit jaar in hybride vorm plaats: in Porte de Versailles te Parijs en als video-event.

“De waarde van elkaar persoonlijk ontmoeten is niet te overschatten. Daarom houden we ook een fysiek event in Parijs met vijfhonderd exponsanten”, aldus de organisatie van VivaTech. Het hybride event vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 juni.

De laatste keer dat de beurs plaatsvond, in 2019, waren er meer dan honderdduizend bezoekers.

Naast start-ups waren er ook veel gevestigde corporate op de beursvloer te zien. Namen als SNCF, LVMH, EDF, TF1, Accor, BNP Paribas, L’Oreal en Manpower stonden schouder aan schouder met techgiganten als Facebook en Google.

Belangstellenden kopen tickets voor vier dagen toegang tot de beurs en de vele presentaties. Alles in video. Hoe duurder het kaartje dat iemand koopt, hoe meer rechten hij in de fysieke wereld heeft. Meer dagen toegang en tot meer zalen. Daarbij werkt de organisatie wel met maximale bezettingsgraden en harde limieten. Om indoor drukte te voorkomen, bevindt de catering zich outdoor.

De vaccinatiegraad in Frankrijk is op dit moment 22 procent. Het land kent de helft meer coronabesmettingen dan Nederland. Naar verwachting daalt dat komende maanden aanzienlijk naarmate het weer beter wordt en meer mensen zich laten inenten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond