Deel dit artikel
-

VNU Exhibitions Europe koopt Marqit

VNU Exhibitions Europe heeft het in Den Haag gevestigde Marqit overgenomen, marktleider in de Benelux op het gebied van online leadgeneratie in met name de IT-markt. Emerce en Marqit zijn partners.

Marqit biedt een uitgebreide hoeveelheid white papers, klantencases, productbrochures en rapporten over specifieke IT-thema’s. Na de overname van Quel Business Information is de acquisitie van Marqit (tegen een onbekend bedrag) een cruciale stap om snel aan de toenemende vraag vanuit de markt naar offline én online leads te voldoen. ‘Met Marqit wordt al enige jaren intensief samengewerkt rond de Nederlandse en Belgische ICT beurzen: Infosecurity, Storage Expo en het Tooling Event’, zegt directeur Beurzen & Cross Media John van der Valk van VNU Exhibitions.

Marqit blijft als zelfstandige onderneming in Den Haag gevestigd. De huidige Managing Director, de van VNU Business Publications afkomstige Roderick Wijsmuller, blijft aan als directeur. Vanuit VNU Exhibitions Europe wordt Bart Strijker verantwoordelijk voor het succesvol uitbouwen van Marqit. Hij heeft de opdracht gekregen om de samenwerking met Marqit en het IT-portfolio verder te intensiveren en onlineposities te verwerven in de markten Zorg, Overheid, Onderwijs en Logistiek.

Marqit bereikt inmiddels met een uitgebreid netwerk aan eigen websites en partnersites, waaronder MT.nl, Emerce.nl en AutomatiseringGids.nl, dagelijks meer dan tweehonderdduizend beslissers op het gebied van IT, marketing, finance, management en HR. De overname heeft geen gevolgen voor de samenwerking tussen Marqit en Emerce.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond