Deel dit artikel
-

Vodafone lanceert Vodafone Young

Vodafone lanceert een nieuw aanbod, speciaal voor jongvolwassenen. Zij kunnen tussen hun 18e en 28ste profiteren van de maandelijkse Vodafone Young-korting. Daarbij kunnen zij, net als alle Vodafone en Ziggo-klanten, ook gebruik maken van de extra’s die Vodafone via Priority aanbiedt.

Met Vodafone Young krijgen jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar korting op Vodafone 5G-abonnementen, ook als zij geen internet van Ziggo afnemen. Zij ontvangen korting op bijvoorbeeld Red Unlimited Sim Only, waarmee je altijd en overal online bent en onbeperkt belt. Dit abonnement kost normaal 32,50 euro en met de Vodafone Young-korting 25 euro per maand. Een overzicht van het Vodafone Young-aanbod is hier te vinden.

Door een Vodafone-abonnement af te sluiten, krijgen klanten verder toegang tot Priority. Dit is een exclusief programma waarbij klanten van Vodafone en Ziggo voorrang en voordeel krijgen op de meest gewilde tickets voor concerten, festivals en sportwedstrijden. Zo zijn via Priority in de voorverkoop bijvoorbeeld kaarten gereserveerd voor events en concerten zoals Lowlands, P!nk en Coldplay.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond