Deel dit artikel
-

Vodafone partnert met Mobile Monday

Vodafone Nederland wordt sponsor van de tweemaandelijkse Mobile Monday-bijeenkomsten in Amsterdam. De telecomaanbieder gebruikt de samenwerking om vinger aan de pols te houden rondom nieuwe mobiele ontwikkelingen.

Vanmiddag maakten Mobile Monday en Vodafone het samenwerkingsverband bekend. De mobiele aanbieder gaat als ‘founding partner’ de komende 8 bijeenkomsten sponsoren.

Harry Odenhoven, Director Online Services van Vodafone Nederland, zegt in een verklaring: "Naast een goed en snel netwerk en geschikte toestellen is het van belang dat er relevante content en diensten worden ontwikkeld en dat elk bedrijf in Nederland naast een website ook een goed functionerende mobiele site heeft.

De Mobile Monday bijeenkomsten maken het makkelijk om relevante contacten te leggen om het gebruik van mobiel internet te bevorderen.”

Mobiele operators boeken steeds meer omzet via mobiele dataverbindingen. Eind november 2007 meldde Vodafone dat nu 6,1 procent van de concernomzet afkomstig is uit mobiel dataverkeer, exclusiefsms-verkeer. Bij T-Mobile is dat 5,5 procent.

Vanmiddag vindt in de Rode Hoed in Amsterdam een Mobile Monday-bijeenkomst  plaats met mobiele financiële dienstverlening als thema.

Deel dit bericht

1 Reactie

Leonard Wolters

Complimenten aan het MoMo team, met name Raimo. Well done

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond