Deel dit artikel
-

Vodafone en Teladoc Health lanceren Health-e

Vanaf vandaag is Health-e beschikbaar, een online gezondheidsdienst van Vodafone met onder andere 24/7 toegang tot een dokter. Kinderen of partners kunnen ook gebruik maken van de dienst allemaal op één abonnement.

Eén van de voornaamste kenmerken van Health-e is het 24/7 toegankelijk maken van online huisartsen. Gebruikers en hun gezinsleden kunnen advies inwinnen bij in Nederland geregistreerde huisartsen en gezondheidsprofessionals. De app biedt ook de mogelijkheid om overdag gemakkelijk en laagdrempelig online consulten te plannen. Bijvoorbeeld met professionele coaches voor mentale ondersteuning en diëtisten die helpen om de leefstijl en het welzijn te bevorderen.

Vodafone is hiervoor een samenwerking aangegaan met Teladoc Health, een expert in virtuele zorg met 20 jaar ervaring op het gebied van online gezondheidsdiensten en digitale innovatie.

Health-e zal initieel beschikbaar zijn voor particuliere Vodafone klanten en het is de ambitie om op langere termijn de gezondheidsservice voor heel Nederland beschikbaar te maken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond