Deel dit artikel
-

VodafoneZiggo lanceert één app voor Vodafone en Ziggo-klanten

Klanten die een abonnement hebben bij Vodafone, Ziggo of bij beide, kunnen voortaan alles over hun abonnement(en) vinden in de nieuwe Vodafone & Ziggo app. Op één plek is hier informatie te vinden over producten, facturen en diensten.

Ook alle voordelen van het klantprogramma Priority en diverse entertainmenttips staan in de app.

Klanten die de ‘My Vodafone app’ geïnstalleerd hebben, hoeven niks te doen. Hun app wordt in de komende weken automatisch vernieuwd naar de Vodafone & Ziggo app. Klanten met de ‘Mijn Ziggo app’ kunnen de nieuwe app zelf installeren.

De oude Mijn Ziggo app is nog tot 27 mei beschikbaar. De nieuwe Vodafone & Ziggo app is te vinden in de App Store en Play Store en gratis te downloaden.

De nieuwe Vodafone & Ziggo app biedt klanten diverse voordelen. Zo is het binnen de Vodafone & Ziggo app mogelijk om 24/7 te chatten met de klantenservice van zowel Vodafone als Ziggo. En als er onverhoopt een storing is, dan komt hier een melding van in de app. Naast deze bestaande functionaliteiten blijft VodafoneZiggo de nieuwe Vodafone & Ziggo app de komende tijd door ontwikkelen en uitbreiden, waardoor klanten nog meer voordeel en gemak kunnen verwachten.

In de app zijn verder gemakkelijk streamingdiensten te bestellen, extra zenders aan te vragen en maandelijks diensten aan- en uit te zetten. Daarnaast zijn er in de app tips voor films, series en tv-programma’s te vinden, en kunnen klanten vanuit de app doorklikken naar het Priority-aanbod. Hiermee profiteren zij van voorrang en voordeel bij concerten, sportwedstrijden en uitjes en kunnen zij meedoen aan winacties.

Deel dit bericht

1 Reacties

Sebastiaan

Vanuit marketing oogpunt is dit toch een ontzettende misser en klungelige aanpak (overigens niet vreemd bij Liberty-bedrijven). Waarom geen rebranding naar één merk?

Kom je op de Vodafone website, is daar nergens aanbod te bespeuren van Ziggo en wil je bij Ziggo een alles in één dan zit daar geeneens Vodafone mobiel bij.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond