Deel dit artikel
-

Volg hier live de uitreiking van de Programmatic Awards 2020 

De Programmatic Awards worden vandaag om 16.00 uur uitgereikt. De vierde editie van de prijzen voor onder andere de beste campagnes, opvallendste solutions en grootste talenten is dit jaar door de COVID-19-maatregelen volledig digitaal. Een opzet die naadloos aansluit bij de programmatic-advertisingindustrie: digitaal, vooruitstrevend en flexibel. Organisator IAB Nederland spreekt nu al van een historische editie. 

Je kunt de uitreiking volgen via de livestream onder aan deze pagina

Programmatic Awards 2020: bijzonder in alle opzichten
Niet alleen de uitreiking vanmiddag is bijzonder te noemen, ook de aanloop hiernaartoe was anders dan in andere jaren. Zo haalde de organisatie financiële drempels weg en in de weken voorafgaand aan de prijsuitreiking hebben de genomineerden in speciale webinars hun cases gepresenteerd aan de markt. Door het organiseren van de webinars wilde de IAB Nederland Taskforce Programmatic de markt voorzien van inspiratie, kennis, inzicht en de gelegenheid bieden om vragen te stellen.

Feest op kantoor

Aanvankelijk was er het plan om een intieme prijsuitreiking te organiseren voor alle genomineerden, maar nu zullen ook zij door de aangescherpte maatregelen de uitreiking via de livestream volgen. Om de uitreiking zo feestelijk mogelijk te maken, hebben alle genomineerden inmiddels een uitgebreid borrelpakket ontvangen om er met hun collega’s op kantoor alsnog een groot feest van te maken.

Genomineerden
Tot 16.00 uur kun je op de website van de Programmatic Awards de shortlist van de genomineerde cases en talenten in acht verschillende categorieën bekijken.

Om 16:00 uur start hieronder en op programmaticawards.com de livestream van start. Klik eventueel via de link onder de video naar YouTube om een herinnering in te stellen. YouTube stuurt dan kort voor de uitzending begint een mobiele alert.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.


(Bekijk op YouTube)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond