Deel dit artikel
-

VONQ lanceert gratis online recruitmentsite

De online recruitmentspecialisten van VONQ uit Rotterdam brengen een nieuw, gratis hulpmiddel uit voor de HR-professional waarmee ze de internationale markt willen veroveren.

De dienst Qandidate.com is na een klein jaar van ontwikkeling, en een kapitaalinjectie, van start gegaan. Het stelt de P&O-medewerkers van grote en kleine bedrijven in staat om het hele wervingsproces te automatiseren en monitoren op succesratio.

Qandidate.com vloeit voort uit de jaren kennis en ervaring die VONQ opdeed op de online recruitmentmarkt. Het bedrijf bemiddelt tussen bedrijven die personeel zoeken en vacaturesites met beschikbare ruimte. Daarbij wordt op Google AdWords-achtige wijze gekeken naar welke sites met welke investeringen tot het beste resultaat leiden.

De nieuwe site biedt bedrijven een manier om beschikbare vacatures te beheren. Dat is gratis. Wanneer ze die vacatures op de bestpassende sites willen uitzetten, moeten ze portemonnee trekken. Op dat moment wordt VONQs marktkennis en bereik ingezet.

Qandidate.com is in zowel het Nederlands als het Engels beschikbaar. De huidige doelmarkten zijn Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Qandidate.com heeft als doelstelling om eind 2013 ook te lanceren in Duitsland en België.

Foto: Angela Penny (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond