Deel dit artikel
-

VONQ opent kantoor in Duitsland

Recruitingspecialist VONQ uit Rotterdam opent een kantoor in Duitsland. Het bedrijf draait daar nu de meeste internationale campagnes voor zijn klanten.

Praktisch vlak over de grens heeft VONQ een kantoor geopend in Düsseldorf, een mediastad in een industriële omgeving. Voor de recruitmentmarketingspecialist is dat het vierde kantoor na Rotterdam, Amsterdam en Londen.

“We hikten er al een paar jaar tegenaan om in Duitsland te beginnen, mede vanwege de grote vraag die we van onze klanten krijgen voor die markt. Met name in de industrie en logistiek”, zegt marketingdirecteur Ralph Brasker.

Eind vorig jaar ontving zijn onderneming een investering van Randstad. Dat was het laatste duwtje voor het bedrijf om zijn buitenlandse groeiplan ten uitvoer te brengen. Het kantoor huisvest nu vier man, maar het ziet ernaar uit dat er binnenkort al twee nieuwe mensen bij moeten komen.

VONQ kent tot in de haarvaten van het web de kleinste en meest specialistische recruitmentsites en -fora. Voor bedrijven met vacatures zoekt het de beste mediamix voor een optimaal resultaat, kwalitatieve sollicitaties. De adviezen zijn datagedreven in de zin dat het rendement van de campagnes weer als input voor het systeem wordt gebruikt.

Marketingbaas Ralph Brasker: “De nieuwigheid is dat we de kanaaladvisering nu beschikbaar stellen aan klanten middels een intelligent algorithm, zonder dat de tussenkomt van een consultant nodig is. Stap voor stap zullen we meer functionaliteiten toevoegen, waarmee het platform de plek is voor recruiters om al zijn job marketing activiteiten te managen voor zijn vacatures. Hiermee heeft de recruiter integraal inzicht in zaken als de performance van zijn campagnes en overzicht in uitgaven.”

Foto: Bert Kaufmann (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Hilke Maatman

In onze cv database geven werkzoekenden aan of ze ook in Duitsland willen werken, of ze een auto/rijbewijs hebben, of ze de Duitse taal spreken, foto, video, … Er kunnen vacatures uit Duitsland online worden gezet (er is een vertaal tool). Mijn Duitse klanten zijn erg te vrede. Planning is binnen enkele maanden nog een website met banen in Duitsland – gekoppeld aan de Nederlandse regio’s (waar NL werkzoekenden) dan in Duitsland kunnen solliciteren en bedrijven uit Duitsland vacatures, stages, opleidingen online kunnen zetten. Door de doorkoppelingen is NL verbonden met D site!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond