Deel dit artikel
-

Voradius met nieuwe ‘offline’ boekenzoeker

De productzoekmachine voor fysieke winkels Voradius lanceert Scout, een dienst waarmee comsumenten een zoekopdracht – in eerste instantie voor boeken – kunnen uitzetten bij bijna duizend aangesloten winkeliers.

“Met Voradius hebben we de grootste offline productzoekmachine van de Benelux. Toch ontbreekt daar dat leuke unieke aanbod van dat ene kleine winkeltje in”, vertelt directeur Martijn Jansen gisteren op Emerce eFulfillment in Utrecht.

“Daarom lanceren we Scout, een dienst waarmee consumenten aan winkels on hun omgeving kunnen vragen of ze toevallig dat ene boek niet hebben”. Later kan het assortiment verbreden naar elektronica welk ander product dan ook.

Winkeliers aan de ontvangende kant krijgen een e-mail met daarin de zoekvraag, met EAN-code en coverafbeelding. “Desgewenst kunnen we ervoor zorgen dat de consument dat ene boek binnen anderhalve uur thuis krijgt bezorgd.” Voor winkeliers is er ook een Scout-app waar ze Tinder-achtig doorheen kunnen swipen om aan te geven of ze een product wel of niet hebben.

Foto: Bert Kaufmann (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond