Deel dit artikel
-

Vtwonen en Layar samen in experiment

Opnieuw is startup Layer betrokken bij de verspreiding van een magazine. Het jaarlijkse extra vtwonen tijdschrift Magalogue maakt dit jaar de koppeling met mobiel.

Door een Layar-verrijking kunnen lezers met een iPhone- of Androidtoestel vtwonen producten op hun mobiel bekijken en direct bestellen. Daarnaast zijn er via de Layar app diverse video’s te bekijken, bijvoorbeeld van de nieuwe vtwonen keuken.

In de Magalogue kunnen honderden producten direct worden gekocht. Door de pagina in de Magalogue te scannen, opent zich een digitale laag en worden ‘direct koop’ knoppen getoond boven de producten die de lezer naar de mobiele webshop van vtwonen brengt. In de mobiele webshop kan meteen worden afgerekend met onder meer PayPal of kunnen producten worden toegevoegd aan een winkelmandje.

Layer speelde ook al ook rol bij de voorjaarsuitgave van het PostNL-blad ‘Er is post’. De lezers van het blad houden hun telefoon boven een artikel of advertentie in het blad om een koppeling met internet te maken. PostNL hoopt zo papier interactief te maken.

Deel dit bericht

3 Reacties

NilsR

ik zou wel eens een Layar Recap willen lezen. Wat was de oorspronkelijke droom, hoe werd die nagejaagd, waar liep het bedrijf tegenaan, hoe zagen de strategische pivots eruit en waar staat het nu?

Is dat wat Emerce?

Raimo

Hi Nils,

Haha een recap.. Tja er is een hoop gebeurd en het is idd best een mooi verhaal..

I am game..

Raimo

Raimo

Oh en hier een leuk filmpje erbij: http://youtu.be/cyc1MZl_piY

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond