Deel dit artikel
-

WappZapp start betaalde filmdienst

Het Nederlandse WappZapp begint volgende maand WappZapp Plus, een betaald aanbod van ruim 1500 films, documentaires en Europese series. Daartoe wordt samengewerkt met A-Film Benelux, de grootste onafhankelijke filmdistributeur van de Benelux. Net als Netflix rekent WappZapp 7,99 euro per maand.

WappZapp is vooral bekend van een gratis on demand tv-app (iOS en sinds februari ook Android) die het aanbod van gratis beschikbare video on demand beschikbaar maakt. In de huidige versie zitten betaalde onderdelen.

Daar komt dus nu een volledig betaalde variant bij. Maar een serieuze concurrent van Netflix is WappZapp nog niet, hoewel het bedrijf dat wel suggereert in het persbericht. Grote blockbusters worden nog niet aangeboden, wel ‘Oscar-winnende’ titels als Lord of the Rings, Exit Through The Gift Shop en Moon. Binnenkort maakt WappZapp meer video on demand partners bekend. Er zijn gesprekken gaande met de BBC.

De eerste duizend voorinschrijvingen krijgen een levenslange korting van 4,99 euro.

Vorig jaar stopte SanomaVentures nog een onbekend bedrag in het bedrijf van ‘enkele tonnen’. In totaal is ruim een half miljoen euro in de startup gestopt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond