Deel dit artikel
-

Watchlist

In deze Watchlist presenteren we de genomineerden voor de Broos van Erpprijs, een aanmoedigingsprijs voor succesvolle, startende ondernemers. Uitreiking op 18 mei tijdens het Nationaal ICT-event. Meer info op www.ictevent.nl

TimeSpots biedt bezoekers van een land, stad of evenement verschillende, op de locatie gebaseerde en ‘contextrelevante’ diensten voor mobiele gprs/umts-apparaten. Daarbij kan het gaan om intelligente kaartjes en een digitale interactieve reisgids. www.geodan.nl/nl/project/TimeSpots/timespots.htm

Het Dokter.nl Digitaal Consult behandelt medische consulten via internet. In het artsenteam van Dokter.nl zijn alle belangrijke medische specialismen vertegenwoordigd. Dokter.nl levert een innovatieve bijdrage aan oplossingen van de wachtlijst- en huisartsproblematiek, door met internettoepassingen de effectiviteit en efficiëntie van het consult te vergroten.
www.dokter.nl

Backbase ontwikkelt een nieuwe generatie wui-software (web user interface) op basis van het ‘single page’ gui-model (graphical user interface). Het is een standaardproduct dat voorziet in de opkomende behoefte aan rich clients. Rich clients zijn het vervolg op de relatief beperkte lineaire html-pagina-interfaces die op dit moment nog de norm zijn. De sp-gui kent één enkele pagina als interface. Middels data-instructies kunnen diverse onderdelen van deze pagina automatisch worden ververst.
www.backbase.nl

HubHop ontwikkelt en exploiteert een netwerk van ‘hotspots’ met gratis en betaalde internettoegang, inclusief aanvullende diensten. De filosofie van HubHop is dat op alle plekken waar koffie wordt verkocht en kan worden opgedronken, in principe behoefte is aan het raadplegen van internet. Bijvoorbeeld om toegang te verkrijgen tot een bedrijfsnetwerk of voor entertainment.
www.hubhop.nl

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond