Deel dit artikel
-

Web Summit keert terug naar Lissabon

De bekende internetbeurs Web Summit vindt in november gewoon weer plaats in Lissabon, zo laten de organisatoren woensdag aan Reuters weten. Vorig jaar werd het evenement nog virtueel gehouden.

Web Summit-CEO Paddy Cosgrave had afgelopen november al aangekondigd dat de beurs weer zou terugkeren naar de Altice Arena in Lissabon.

Wel beloven de organisatoren een COVID-veilig evenement. Er is nog niet besloten of maskers of tests nodig zullen zijn, vertelde communicatiemanager Katherine Farrell aan Reuters.

Volgens de huidige plannen van de Portugese regering zal het verplichte gebruik van maskers in buitenruimtes in september worden opgeheven, maar zijn ze nog wel vereist in grote bijeenkomsten.

Meer dan 1000 sprekers en 1250 startups staan in de rij om de Summit bij te wonen, van 1 tot 4 november. Vorig jaar waren er ongeveer 104.000 virtuele bezoekers. Web Summit rekent dit jaar op 40.000 bezoekers.

Veel congressen en beurzen wagen zich nog niet aan live evenementen. De grote beurs IFA in Berlijn slaat 2021 geheel over. The Next Web plant een hybride versie. Salesforce wil alleen gevaccineerden ontvangen op zijn jaarcongres Dreamforce. Emerce blijft dit jaar virtuele congressen organiseren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond