Deel dit artikel
-

‘Webshop Afuture.nl in de problemen’ (update)

Het in Veenendaal gevestigde Afuture.nl, één van de grotere Nederlandse webshops op het gebied van computerhardware, verkeert in moeilijkheden. Het pand schijnt zelfs al te zijn leeggehaald.

Producten worden volgens berichten op Tweakers en Hardware.info niet langer geleverd en ook de afhaalbalie schijnt gesloten te zijn. De website is nog wel online, maar bestellen is niet meer mogelijk.

De webshop wordt ook in verschillende prijsvergelijkers niet meer opgenomen.

UPDATE: Volgens Tweakers is het faillissement inmiddels aangevraagd.

Deel dit bericht

5 Reacties

Freek

Ik was zondag ochtend in de buurt en zag bedrijvigheid bij het pand. Vond het nogal opmerkelijk op een zondag ochtend. Lijkt er dus op dat een een geplande actie geweest is?
Erg jammer dat wel, ik kwam er graag ze waren altijd even vriendelijk.

Margret Meester

Heb onlangs een bestelling gedaan maar de levertijd duurde erg lang en ik heb geannuleerd. Hier heb ik een mail van en het betaalde bedrag zal binnen nu en 14 dagen terug gestort worden. Dat ziet er dus beroerd uit als ik het zo lees

Maurits

@Margret Meester, ga er maar vanuit dat het ‘dag centen’ is.
@Iedereen, alle winkels van Blokker Holding zou ik ook maar omheen lopen, daar kennen ze de wet koop op afstand niet.

Renée

Ik ben al drie weken aan het wachten op mijn DVD brander, vorige week werd er nog beloofd dat de brander afgelopen Dinsdag in de bus zou vallen, want ze waren onder weg.

Niet dus, nadat ik nu (Vrijdag 24 maart) nog eens naar de klanten service op belde en ik te horen kreeg dat ze gesloten zijn, ging ik Startpage’n (Nee niet Googlen 😉 naar Afuture, toen zag ik het bericht dat ze failliet waren, ik neem aan dat ik dus niets meer krijg en mijn geld in rook is op gegaan even goed heb ik een mail naar de curator gestuurd, met mijn claim voor €16,80:

Mr. L.T. Lonis
Adres: Postbus 155 8200AD Lelystad
Telefoon: 0320-289888
Email: advocaten@okkerse-schop.nl

Ik heb in november 2016 nog een AMD FX 8370e (€157) en GTX 1060 3GB (€230) bij ze besteld, ik ben in ieder geval blij dat ze niet toen al failliet zijn gegaan, want dan had ik echt met de gebakken peren gezeten, ik ga voortaan bestellingen via het internet alleen nog doen via Paypal of achter af betalen, of gewoon naar een winkel toe, want anders heb je blijkbaar de kans dat je niets krijgt.

Vorig jaar heb ik ook spullen gekocht bij Scheer & Foppen die zijn inmiddels ook failliet, lekker al die spullen in huis die gekocht zijn bij een bedrijf wat failliet is, want dat word een dure grap als ik van de garantie gebruik wil maken.

Renée

Ik wou er nog aan toe voegen dat mensen wordt aangeraden om screenshots te nemen van de orders van ontvangen producten van Afuture, omdat je later anders geen bewijs hebt voor eventuele garantie als straks de Afuture website compleet verdwenen is.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond