Deel dit artikel
-

Website van het Jaar-verkiezing 2020: bekendmaking nominaties

Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2020? Vandaag maken we de kanshebbers bekend voor een Website van het Jaar-award. Nieuw dit jaar: wie heeft de beste app van het jaar.

Er zijn 39 categorieën met de websites die door honderdduizenden gebruikers uit het Nederlandse publiek kritisch worden beoordeeld op onder meer inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste kwaliteitsscore (inhoud, navigatie, ontwerp, aanbevelingsintentie) wordt beste website en de award voor populairste website gaat naar de site met de meeste stemmen.

Nieuw dit jaar is de favoriete app, die door iedereen beoordeeld wordt op inhoud, navigatie en ontwerp.

Van 3 september tot en met 16 oktober 2020 kan het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen op ruim 400 genomineerden.

De Website van het Jaar-verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope als onafhankelijke onderzoekspartner. De Website van het Jaar-verkiezing behoort tot een van de grootste publieksonderzoeken van ons land. Eerdere winnaars waren onder andere PSV, Buienradar, ING, Tweakers, YouTube, Funda, Google en UitzendingGemist.nl.

De volledige lijst met genomineerden is te vinden op websitevhjaar.nl.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond