Deel dit artikel
-

Webwinkel V&D.nl vandaag live gegaan

V&D keert vandaag terug als online warenhuis VD.nl. De webwinkel richt zich op actieve veertigers, met een aanbod van reizen, hobby’s, gezondheid, wonen, tuin en mode.

‘Het doet ons plezier u weer te zien bij V&D. Een vertrouwde naam, een nieuwe service. Uw warenhuis op het web: VD.nl,’ staat er te lezen.

V&D werd eind 2015 failliet verklaard. De merkrechten van V&D zijn al enige tijd in handen van Roland Kahn, Jaco Scheffers en Ronald van Zetten (oud-topman HEMA). Aanvankelijk was er een plan voor een doorstart met fysieke winkels, maar ook een voortzetting online bleek moeilijk vanwege de gebrekkige software.

Daarom werd eerst het mode-app Frendz gelanceerd, waarbij gebruikers elkaar adviseren via zelfgemaakte moodboards.

De verantwoordelijke directeur is Alexander van Slooten. Die had 11 jaar de leiding over de online activiteiten van wehkamp en is sinds 2016 verantwoordelijk voor e-commerce binnen de Coolinvestments Groep (America Today, MS Mode, Sapph en CoolCat).

Op termijn zullen succesvolle merken uit het verleden weer een rol gaan spelen (Liv, Soho, Prijzencircus).

Deel dit bericht

3 Reacties

A.A.Hendriksen

As jullie weer door gaan. Ik heb gekeken op internet Jullie zijn drie keer de duur een Jurk Van 195.00 Euro die haal ik voor 35 Euro De bijenkof is goed koper en C en H ook veel goed koper de Hema ook goed koper. Ik zelf bij V & D gewerkt hoor dat gaat niet goed veel te deur Hoor

Daisy

Veel te duur met alles. Gelijk weggeklikt weer. Niet leuk. Binnen een maand failliet.

Alexandra

Teleurstellende site. Jongensjassen alleen van Coolcat en bij de tassen ben ik afgehaakt…leren tassen worden afgewisseld met kinderrugzakjes
Vraag me af of V&D in deze vorm wel bestaansrecht heeft.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond