Deel dit artikel
-

Webwinkel Xolt van gebroeders Solinger in stilte opgeheven

Webwinkel Xolt van gebroeders Ringer en Yuri Solinger is een stille dood gestorven. Eerder rolden het schaatsimperium iSkate en webwinkel Athleteshop om.

Webwinkel Xolt werd eind vorig jaar gekocht door Ringer Solinger van de Groninger vastgoedondernemer Sven Gout. Yuri had een bijrol in Xolt, waarvan de leiding in handen was van eigenaar Ringer. Het bedrijf verhuisde van het industrieterrein in Oostwold bij Leek naar Groningen.

De laatste weken werden er al nauwelijks nog producten aangeboden in de Xolt-webshop, weet RTV Noord. Vrijwel alle te koop aangeboden artikelen stonden als ‘tijdelijk uitverkocht’ op de site. Ook de aan Xolt verbonden webwinkel voor diervoeder en huisdierenbenodigdheden Skooby.nl is niet meer actief.

Curator Peter Bakker van BENK Advocaten in Groningen laat aan de omroep weten dat de afwikkeling van het bankroet van Athleteshop zo goed als voltooid is. De laatste spullen uit de boedel zijn kortgeleden verkocht.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

3 Reacties

Wim

Gelukkig, hier wordt de wereld niet minder van. Het zou voor de beide broers verboden moeten worden om nog langer actief te zijn in deze business.

Stef

Deze mannen mogen echt nooit meer aan de slag. Zij zijn een schande voor echte ondernemers. ik heb iedereen in mijn omgeving en mijn Netwerk via LinkedIn geïnformeerd over deze lieden.

Mijn persoonlijke hoop is dat ze ook persoonlijk failliet gaan. Xolt.nl

Ringer Solinger en Yuri Solingerhebben de competentie om van iedereen misbruik te maken. Wees gewaarschuwd, blijf weg van deze mannen en neem ze nooit in dienst!

Wim

En de heren Solinger gaan weer vrolijk verder met een nieuw project, nu onder de naam bobbyssportshop.nl. Schaamteloos

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond