Deel dit artikel
-

Weer omzetverdubbeling voor Mendix

Softwarebedrijf Mendix noteert sinds 2009 consequent een verdubbeling van de omzet. Ook nu weer. De Rotterdammers groeiden in de eerste zes maanden van dit jaar met 109 procent.

Bij bedrijven waar IT in de kern van de bedrijfsprocessen zit, is Mendix een lieveling. Het zorgt ervoor dat bedrijven hun web- en mobiele applicaties aanzienlijk sneller kunnen doorontwikkelen en publiceren. ‘Geen maanden, maar dagen’, luidt de claim.

Al schermt de briljant van investeerders Henq en Prime met een stevige indicatie van groei, exacte cijfers wil het daar niet aan hangen.

Dat het voor de wind gaat, blijkt uit het feit dat directeur Derek Roos naar Boston verhuisde om daar de groei van zijn klantenkring te begeleiden. Daarnaast opende hij in hartje Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug, een nieuw Europees hoofdkantoor. En ander groeisignaal is dat het personeelsbestand afgelopen jaar verdubbelde.

Foto: Andre Meyer-Vitali (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Ron Belt

Super knap van Derek met zijn team om een van origine Nederlandse IT club zo internationaal uit te bouwen. Ook goed voor de VC industrie als dit tot een mooie exit komt!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond