Deel dit artikel
-

Wefilm en HEMA grootste kanshebbers jubileumeditie The Best Social Awards

De grootste kanshebbers van The Best Social Awards 2024 zijn Hema, Wefilm en WWF. Deze bedrijven zijn allen in meerdere categorieën genomineerd.

In de categorie ‘Beste Positieve Impact’ zijn BNNVARA, T-Mobile x Dentsu en Wefilm genomineerd. Zij maken volgens de jury indruk voor het bespreekbaar maken van belangrijke onderwerpen als abortus, gebarentaal en kindermisbruik.

In de business categorie ‘Beste Agency’ zijn GoSpooky, Hammerfest, Truus en Yune genomineerd.

Op de genomineerden in de business categorieën kan niet door het publiek gestemd worden. De winnaars worden bepaald door een deskundige vakjury en tijdens het evenement in de Kromhouthal in Amsterdam onthuld.

Vanaf vandaag kan er ook gestemd worden op favoriete social smaakmakers. De grootste kanshebbers van deze jubileumeditie zijn onder meer Lotte van Eijk, Monica Geuze, Julia Heetman, Quinty Misiedjan en Rijk Hofman. Deze social media creators zijn allen in meerdere categorieën genomineerd.

Monica Geuze, Bram Krikke, Quinty Misiedjan, Rijk Hofman, Lotte van Eijk, Julia Heetman en Apson Army maken kans op de titel Beste Personality. Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst een award uitgereikt aan het Beste Duo. Genomineerd in deze nieuwe categorie zijn de dynamische koppels Bram Krikke & Pieter Valley, Ilias Vietto & Aimane Charbonn, Jesse Hoefnagels & Rhodé Kok, Joey & LaRon en Julia Heetman & Stefan de Vries. Ook worden dit jaar persoonlijkheden in het zonnetje gezet die social media actief gebruiken om de wereld te verbeteren. In de categorie Positieve Impact maken Cha Chi Versaci, Lotte van Eijk, Pieter Busman, Pubers Vragen en Tjarda Struik kans. Zij maken diepe indruk door hun inzet voor belangrijke maatschappelijke onderwerpen als inclusiviteit, seksualiteit en opgroeien in armoede.

De winnaars worden op 1 februari 2024 bekendgemaakt tijdens een extra grote show met gastoptredens in de Kromhouthal in Amsterdam. De awardshow wordt gehost door Igmar Felicia en Janey Jacké.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond