Deel dit artikel
-

Wehkamp breidt logistieke centrum fors uit

Wehkamp gaat haar logistieke centrum in Zwolle opnieuw uitbreiden. Dit jaar wordt nog eens 30.000 vierkante meter toegevoegd aan het bestaande centrum dat momenteel 110.000 vierkante telt, mede door de samenvoeging met Kleertjes.com.

Niet alleen de recente overname van kleertjes.com in 2021m, ook verschuiving naar online winkelen heeft volgens het bedrijf gezorgd voor een aanzienlijke groeiacceleratie en een grotere behoefte aan logistieke capaciteit.

Het bedrijf schrijft: ”’We verwachten dat deze trend zich de komende jaren blijft voortzetten en daarom is het een goed moment om verder te investeren in onze logistieke capaciteiten, onze toekomst en onze leidende positie in de Nederlandse online retailmarkt.’

Het nieuwe deel van het logistieke centrum wordt naar verwachting begin 2023 in gebruik genomen. Net als het bestaande logistieke centrum van Wehkamp wordt het nieuwe deel op dezelfde duurzame wijze gebouwd in nauwe samenwerking met vastgoedspecialist WDP. Zo wordt het dak van het nieuwe gedeelte voorzien van 2000 extra zonnepanelen.

Het nieuwe gedeelte zal worden ingericht voor de distributie van grote goederen zoals meubelen. Wehkamp heeft zijn categorie wonen flink uitgebreid.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond