Deel dit artikel
-

Werkplatform Maqqie trekt nieuwe investeerders aan

Werkplatform Maqqie heeft een extra kapitaalinjectie van bijna 1 miljoen euro gekregen. Twee nieuwe partijen participeren vanuit hun investeringsfondsen in de app, waarmee bedrijven eenvoudig flexwerkers selecteren, inhuren, inplannen en verlonen.

Maqqie richt zich met name op de markt voor flexwerkers: uitzendkrachten, freelancers, ZZP’ers en schijnzelfstandigen, maar ook voor elke werknemer met een vast dienstverband die meer vrijheid ambieert.

Het bedrijf is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid en NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat betekent dat al de processen in de Maqqie app voldoen aan wet- en regelgeving of een eventuele CAO die van toepassing is.

Sinds de lancering in 2019 is het aantal ingeschreven bedrijven verdubbeld. Inmiddels zijn volgens Maqqie al ruim 400 ondernemingen en meer dan 1500 kandidaten aangehaakt, waaruit zo’n 200 samenwerkingen tot stand zijn gekomen.

Tot de nieuwe investeerders behoren onder meer Daan van der Vorm en Jan Vink. Met hun geld kan het platform verder uitgebreid worden.

In totaal heeft de scale-up sinds 2017 1,7 miljoen euro aan kapitaal verworven.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond