Deel dit artikel
-

Werner Vogels, Ayelet Noff en Slava Rubin naar CapitalFest

Amazon CTO Werner Vogels, investeerder Kees Koolen, medeoprichter Slava Rubin van Indiegogo en Ayelet Noff van Blonde 2.0 zijn de belangrijkste sprekers van CapitalFest in de Beurs van Berlage, het investeerdersfestijn van StartupFestEurope eind september.

StartupFest moet het dit jaar stellen zonder klinkende namen als Tim Cook (Apple), Eric Schmidt (Google) en Travis Kalanick (Uber), en anders dan vorig jaar ligt de nadruk meer op matchmaking en roundtables. De genodigden zijn hoofdzakelijk investeerders. Ook zijn er enkele breakout sessies rond thema’s als mobiliteit, intelligentie en de toekomst van het geld.

In de laatste week van september vinden in het land net als vorig jaar verschillende manifestaties plaats rond innovatie en technologie. Op 25 september is dat New Materials in Plant One in Rotterdam, op 25 en 26 september er Impact Startup Fest in de Cabellero Fabriek in Den Haag, The Future of HighTech is de naam van een congres op 26 september in Hengelo, FinTech Vortex vindt op 26 september plaats in de Fokkerterminal in Den Haag, Digital Health & MedTech is het thema op 26 september in Tivoli in Utrecht, in de Ridderzaal in Den Haag staat 28 september blockchain centraal en in het Shell Technology Centre in Amsterdam energie.

CapitalFest vindt plaats op 27 september.

Zowel CapitalFest als StartupFestEurope worden georganiseerd door Startup Delta, waarvan de voorzitter sinds vorig jaar Constantijn van Oranje is.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond