Deel dit artikel
-

Wonderbox informeert voortaan duidelijker over partners cadeaukaart na actie ACM

Wonderbox, uitgever van verschillende cadeaukaarten zoals GiftforYou, informeert consumenten voortaan duidelijker over de bedrijven waar zij hun kaart kunnen inleveren. Deze informatie is aangepast nadat de Autoriteit Consument & Markt (ACM) het bedrijf hierop had aangesproken.

Via haar loket ACM ConsuWijzer ontving de ACM meldingen dat consumenten hun cadeaukaart niet konden inleveren bij bedrijven die op de website van Wonderbox als partner vermeld stonden. Wonderbox heeft de ACM toegezegd deze informatie actueel te houden, zodat de consument alleen bedrijven te zien krijgt die de kaart accepteren. Ook zorgt Wonderbox voor een betere bereikbaarheid van zijn klantenservice.

Een consument die een cadeaukaart krijgt of koopt voor een gezellig etentje of een weekendje weg, moet de kaart ook daadwerkelijk kunnen verzilveren bij een van de bedrijven die als partner op de website vermeld staan. De aanbieder van de cadeaukaart heeft de verantwoordelijkheid om de informatie hierover actueel te houden en bedrijven die geen partner meer zijn binnen een dag te verwijderen. Ook de reactietermijn van de klantenservice, waarover de ACM ook klachten ontving, is verbeterd.

Daarnaast heeft het bedrijf de tevredenheidsscore verwijderd nadat de ACM aangaf dat de informatie over de herkomst ervan ontbrak.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond