Deel dit artikel
-

Xiaomi met ‘hypermoderne videostudio’

Xiaomi lanceert de 12 series, door het bedrijf zelf omschreven als een een hypermoderne videostudio en entertainment-krachtpatser.

Alle drie de modellen zijn uitgerust met een drievoudige camera set-up voor veelzijdige opnamen. In de hoofdrol een 50MP groothoekcamera, die op zowel Xiaomi 12 Pro als de reguliere Xiaomi 12 beschikt over 8K-opnamemogelijkheden. De Xiaomi 12 en Xiaomi 12X hebben verder een 13MP ultragroothoekcamera en een 5MP telemacrocamera.

AI innovaties maken het volgens Xiaomi makkelijker om elk moment vast te leggen, ook bij weinig licht of bewegende voorwerpen. De Xiaomi ProFocus identificeert en volgt op een intelligente wijze objecten, waardoor wazige of onscherpe opnamen van bewegende of verborgen onderwerpen worden voorkomen. Ook de autofocus mogelijkheden voor ogen en gezicht zijn hiermee verbeterd. Dankzij Ultra Night Video kun je bovendien ook video’s opnemen met extreem weinig licht.

AI Cinema is op alle drie de smartphones beschikbaar en biedt talloze creatieve opties voor videobewerking zoals Parallel World, Freeze Frame Video en Magic Zoom-modi.

De Xiaomi 12 Pro en Xiaomi 12 zetten de norm met een Snapdragon 8 Gen 1-processor – het meest geavanceerde mobiele platform van Qualcomm.

De Xiaomi 12X wordt moet het doen met een flagship 5G-processor Snapdragon 870.

De Xiaomi 12 series biedt ondersteuning voor SOUND BY Harman Kardon en Dolby Atmos. De quad-luidsprekers van de Xiaomi 12 Pro, in de vorm van twee tweeters en twee woofers, leveren heldere details van de hoogste tonen tot de laagste bas.

Klanten die een Xiaomi smartphone aanschaffen, krijgen tot drie maanden gratis toegang tot YouTube Premium.

Xiaomi 12 Pro is verkrijgbaar in twee varianten, 8GB+256GB, 12GB+256GB, en is beschikbaar vanaf 1099 euro. Xiaomi 12 is er in drie varianten met 8GB+128GB, 8GB+256GB, 12GB+256GB, en is beschikbaar vanaf 899 euro. Xiaomi 12X tenslotte is beschikbaar in twee varianten, 8GB+128GB, 8GB+256GB vanaf 699 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond