Deel dit artikel
-

Xiaomi pakt uit met slimme horloges

Xiaomi onthult, een week voordat Google zijn nieuwste horloges aankondigt, een nieuwste reeks geavanceerde slimme apparaten, waaronder de Xiaomi Watch 2 Pro en Xiaomi Smart Band 8.

Een van de opvallende kenmerken van de Xiaomi Watch 2 Pro is de integratie met Google applicaties, waaronder Google Wallet, Google Maps en Google Assistant, naast een uitgebreide reeks gezondheids- en fitnesstracking-mogelijkheden.

Met meer dan 150 sportmodi biedt de Xiaomi Watch 2 Pro uitgebreide trainingsanalyses en prestatiestatistieken. Daarnaast biedt het waardevolle inzichten in de slaapkwaliteit.

Xiaomi Watch 2 Pro heeft een duurzame roestvrijstalen behuizing, verkrijgbaar met een luxe leren of robuust fluorrubber bandje. Het 1,43″ AMOLED-scherm met hoge resolutie heeft een draaibare kroon en sneltoets, waarmee gebruikers door aangepaste functies kunnen navigeren en uit meer dan 20 vooraf geïnstalleerde wijzerplaten kunnen kiezen.

Xiaomi Smart Band 8 heeft meer dan 150 sportmodi, zodat gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan fitnessactiviteiten.

Daarnaast biedt het realtime monitoring en conditioneringsstatistieken, zodat gebruikers accurate trainingsgegevens ontvangen. Voor de hardloopliefhebber kan de ‘Pebble Mode’ worden bevestigd aan de gesp van een schoen, waardoor gedetailleerde hardloopgegevens worden verstrekt en de juiste loophouding wordt beoordeeld voor betere prestaties.

Xiaomi Smart Band 8 en Xiaomi Watch 2 Pro zijn binnenkort verkrijgbaar op de belangrijkste kanalen, mi.com en in de Xiaomi Store, respectievelijk voor 49,99 en vanaf 269 euro voor de Bluetooth-versie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond