Deel dit artikel
-

XS4ALL gaat nu echt op in KPN

Het merk XS4ALL gaat alsnog verdwijnen. Vanaf begin 2022 worden klanten overgezet naar de systemen van KPN. Al het internetverkeer loopt dan via het KPN-netwerk.

Vorige week ontvingen XS4ALL-klanten een bericht van de directeur Klantenservice van KPN met als titel ‘XS4ALL blijft XS4ALL’. Die mail betreft echter een aankondiging dat klanten van XS4ALL begin komend jaar worden overgezet naar de techniek van KPN. XS4ALL blijft dus niet XS4ALL, maar wordt de facto KPN.

Het bedrijf XS4ALL bestaat al helemaal niet meer, dat is per 1 maart 2020 opgeheven.

Ook zijn al veel XS4ALL-medewerkers vertrokken. Alleen al bij de technische mensen van de afdeling Beheer verdwijnt minimaal 70 procent van het personeel.

Actiecomité XS4ALL Moet Blijven dat zich lang inzette voor behoud van XS4ALL heft zichzelf op. Wel laat het comité een nieuwe internet provider achter: Freedom Internet, dat als alternatief voor XS4ALL werd opgericht toen duidelijk werd dat KPN klanten en personeel definitief zou migreren naar KPN.

Freedom Internet bestaat inmiddels twee jaar, er werken veel oud-XS4ALL-medewerkers en veel klanten zijn overgestapt. Oud-XS4ALL-medewerker Anco Scholte ter Horst is directeur van Freedom.

Deel dit bericht

2 Reacties

bertus

heel erg jammer

Michael

Maakt me extra blij geen klant te zijn van KPN. Geen gevoel voor klant-/merkbeleving. Leuk voor huis-tuin-keuken publiek, maar vooral achterstallige/oudbollige bende.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond